Vi holder to informasjonsmøter for foreldre i neste uke.

I neste uke (uke 10) holder vi to informasjonsmøter for foreldre. Først er vi i barnehagen i Vestre Jakobselv den 6.3. kl 18.00 og så på Vadsø museum – Ruija kvenmuseum i Vadsø den 7.3. kl 18.00. Begge møter har en egen arrangement-side på Facebook.

Jessica's going away party-4.png

Hvem kan komme: Alle som ønsker at barna sine lærer seg kvensk eller de som har lyst til å høre mer om språksenteret.

Hvorfor: Før vi kan begynne å planlegge aktiviteter for barn og unge, vil vi vite hva slags aktiviteter foreldre og deres barn og unge ønsker å ha i området. På møtet forteller vi hva språksenteret allerede har planlagt og da kan foreldre forslå innhold av aktivitetene som de spesielt ønsker å ha.

Må jeg melde meg på: Nei. Du møter bare opp kl 18.00 i barnehaget/på museet. Vi tilbyr kaffe.

Hjertelig velkommen!

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: