Sommerferien nærmer seg!

Sommerferien nærmer seg. Språksenteret har delt ut attest og en liten gave til alle barna som har deltatt i vår språkdusj.

Våren 2019 har vært flott! Vi har holdt 2 språkkafèer, 6 språkdusjer for familier på kveldstid og 11 språkdusjer for den andre språkdusj gruppa på dagstid! Og selvfølgelig var vi en av arrangørene for den første Kvenfestivalen – Kväänifestivaali i Vadsø!

Vi gleder oss til høsten og fortsetter med å planlegge språklige aktiviteter til høsten, mer informasjon kommer om ikke så lenge! Tusen takk til alle som har støttet oss og som har deltatt våre aktiviteter!

Kesäfeeriä oon kohta täälä. Kielisentteri oonki jakanu todistuksen ja pienen lahjan kaikile lapsile jotka oon osalistunheet meiän kielidysshiin.

Met jatkama syksyn kieliaktiviteettiin suunittelluu, lissää informasuunii tullee heti!

Leave a Reply

%d bloggers like this: